Rulouri exterioare

SOLUȚIA OPTIMĂ PENTRU PROTECȚIE TERMICĂ, FONICĂ ȘI PROTEJAREA TÂMPLĂRIEI

Alte avantaje ar fi protecție solară, protejarea intimității, design modern și plăcut. Datorită materialelor din care sunt confecționate – aluminiu – au o durată de viață mare dacă sunt utilizate și întreținute corespunzător.

Rulourile confecționate de societatea noastră sunt din aluminiu (caseta, ghidaje, lamela terminală, capace laterale).

Lamele sunt umplute cu spumă poliuretanică, aducând astfel un plus de protecție termică produsului. Au înălțimea de 39mm iar grosimea lor este de 9mm.

Sunt disponibile într-o varietate de culori pentru a nu strica designul locuinței dvs – alb, maro închis, maro deschis, gri antracit, gri argintiu, stejar auriu, nuc, mahon, venghe.

Acționarea rulourilor se poate face atât manual (șnur, panglică, arc pretensionat, manivelă) cât și electric (motor cu buton sau motor cu telecomandă).

Rulourile aplicate se montează pe tâmplăria existentă.

Există posibilitatea incorporării plasei de țânțari la rulouri devenind astfel un produs „2in1”. În cazul în care există plasă de insecte la ferestre, acestea se dau jos în vederea montării rulourilor exterioare. De aceea se recomandă optarea pentru cel mai potrivit produs – rulouri exterioare cu plasă de insecte incorporată.

Rulouri exterioare

Solicită ofertă