Jaluzele orizontale

O soluție la fel de utilă pentru acoperirea ferestrelor o constituie jaluzelele orizontale. Ele pot fi folosite atât pentru camere, spații de birouri, băi, bucătarii sau balcoane. Jaluzelele orizontale sunt recomandate mai ales datorită faptului că ocupa puțin spatiu.

Jaluzelele orizontale sunt produse într-o gama largă de culori, perforate sau imitație lemn. Asigură o mai bună protecție împotrivă soarelui datorită materialului din care sunt confecționate – aluminiu. Spre deosebire de precedentele lor, jaluzelele orizontale din pvc – plastic, acestea nu se decolorează și nu se topesc la căldură soarelui.

Pot fi montate atât în exteriorul baghetei cât și în interiorul acesteia, ocupând astfel foarte puțin loc.

Jaluzele orizontale 3
Jaluzele orizontale 18
Jaluzele orizontale 18P
Jaluzele orizontale 58
Jaluzele orizontale 58P
Jaluzele orizontale 63
Jaluzele orizontale 241
Jaluzele orizontale 315
Jaluzele orizontale 378
Jaluzele orizontale 570
Jaluzele orizontale 698
Jaluzele orizontale 707
Jaluzele orizontale 711
Jaluzele orizontale 712
Jaluzele orizontale 713
Jaluzele orizontale 714
Jaluzele orizontale 715
Jaluzele orizontale 716
Jaluzele orizontale 754
Jaluzele orizontale 754
Jaluzele orizontale 755
Jaluzele orizontale 755
Jaluzele orizontale 866
Jaluzele orizontale 866
Jaluzele orizontale 872
Jaluzele orizontale 872
Jaluzele orizontale 872P
Jaluzele orizontale 872P
Opțional li se pot adăuga sisteme de ghidaje laterale care permit deschiderea geamului oscilobatant fără ca jaluzeaua să „fluture”, rămânând fixată pe geam.
Utilitatea lor este foarte cunoscută – filtrarea luminii, respingerea razelor solare și protejarea de privirile indiscrete.

Întreținerea lor este deosebit de ușoară, se pot șterge cu ajutorul unui pămătuf de praf iar dacă este necesar se pot spăla cu ajutorul unei carpe umede sau a unui burete.

Lamelele au dimensiune de 25mm, sunt din aluminiu iar șina de susținere este din oțel galvanizat vopsit în nuanță cu lamelele.

În plus față de modelul standard al jaluzelelor orizontale, vă putem oferi și modelul LUX, care prezintă un profil superior plan fiind special conceput pentru montarea între baghetele geamului termopan.

Solicită ofertă