Folii transparente

GARANTEAZĂ PROTECȚIA ÎMPOTRIVĂ INSECTELOR NEDORITE

Reprezintă cel mai util sistem pentru închiderea și protejarea spatiilor de vânt, ploaie, zăpadă, frig. Sunt instalate cu ușurință la terase, foișoare sau balcoane.
Aceste sisteme pot fi confecționate în trei variante :

FOLII TRANSPARENTE (PANOURI) FIXE PE CAPSE ȘI BRIDE

Reprezintă sistemul cel mai des folosit pentru închiderea spațiilor. Simplu, economic și eficient. Ideal de utilizat pentru construcțiile din lemn sau beton.
Avantajul acestui sistem este că se poate confecționa în forme neregulate (triunghi, trapez) în funcție de specificațiile spațiului. Oferă o protecție ridicată pe tot timpul anului, indiferent de condițiile meteo.

Acest sistem este confecționat din :

FOLII TRANSPARENTE (TIP RULOU) CU STRÂNGERE PE TAMBUR

Reprezintă un sistem mai avansat față de cel clasic cu capse și bride. Folia se strânge într-un rulou necasetat în partea de sus. Se utilizează la terase, foișoare, ferestre și balcoane. Se potrivesc spațiilor cu deschideri mari și înălțimi de până la 3.4 m.
Acest sistem este confecționat din :

FOLII TRANSPARENTE (TIP RULOU) CU CASETA ȘI GHIDAJE

Reprezintă sistemul de top din gama foliilor. Are o casetă în partea de sus și ghidaje laterale din aluminiu pe lateral. La fel că sistemele anterioare, se pretează la închiderea teraselor, balcoanelor, foișoarelor și a spațiilor deschise ale restaurantelor și cafenelelor. Un sistem cu un design plăcut, protejează de intemperii și păstrează temperatura constantă în încăpere.

Acest sistem este confecționat din :
Folii transparente

Solicită ofertă