Despre

Bine ați venit la Amis Art Design, o firmă tanară cu capital integral românesc, activă pe piața de design încă din 2011. Ne mândrim cu faptul că adunăm sub „umbrela” noastră profesioniști cu o experiență de peste zece ani în acest domeniu.

Echipa noastră la Amis Art Design se angajează să ofere seriozitate, dedicare și profesionalism în toate aspectele activității noastre, având în vedere un progres continuu și satisfacția colaboratorilor noștri.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse pentru umbrirea și decorarea ferestrelor, împreună cu o serie completă de servicii menite să vă ajute să întâmpinați nevoile dumneavoastră și ale clienților dumneavoastră.

Amis Art Design devine partenerul de încredere într-o afacere de succes. Utilizăm materiale de înaltă calitate, îmbinate cu o cunoaștere excelentă a procedeului de producție, pentru a asigura că produsul final întâlnește și depășește așteptările dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută și suntem aici pentru a vă oferi o experiență remarcabilă în designul și decorarea ferestrelor!
Jaluzele orizontale