Jaluzele verticale

CEA MAI SIMPLĂ METODĂ PENTRU ACOPERIREA FERESTRELOR

În primul rând ne-am asigurat că avem ferestre destul de mari și transparente care să ne asigure o luminozitate excelentă casei, cu vedere cât mai spectaculoasă și izolate termic și fonic așa cum trebuie, pentru ca apoi să ne gândim cum le putem acoperi, pentru a nu ispiti privirile curioșilor.
Dacă vă doriți cea mai simplă metodă pentru acoperirea ferestrelor, vă indicăm jaluzelele verticale. Sunt ușor de manevrat și pot fi executate dintr-o singură culoare sau mai multe, în funcție de dorințele dumneavoastră.
Materialele din care sunt confecționate vin într-o gamă variată de textile – poliester simplu, cu inserție de fir de mătase sau fibră de stricla și într-o gamă extinsă de culori – uni, cu modele sau dungi iar dumneavoastră vă puteți alege combinația dorită. Șina de susținere este confecționată din aluminiu extrudat.
Calitățile jaluzelelor verticale nu o reprezintă doar gama variată de culori ci și ușurința montajului, fiabilitatea mare pe care o prezintă, întreținerea ușoară cât și accesibilitatea prețului.

Toate aceste calități fac din jaluzelele verticale piese indispensabile confortului dar și unelte importante pentru decorațiunile interioare.

Solicită ofertă