Plase antiinsecte

GARANTEAZĂ PROTECȚIA ÎMPOTRIVĂ INSECTELOR NEDORITE

Cu toții știm cum e să te trezești în toiul nopții alergând după un țânțar prin cameră. Nimic nu poate fi mai neplăcut decât să auzi un bâzăit în ureche când visele sunt mai frumoase și somnul mai dulce. Mai mult, după ce ne-am stricat somnul și am alergat insecta prin cameră cu un ziar împăturit, a doua zi dimineața vom constata că peretele nostru proaspăt zugrăvit a „suferit” de pe urma acestei acțiuni.

Soluția noastră pentru această problemă „usturătoare” sunt plasele antiinsecte. Acestea sunt sigure, moderne, nu dăunează sănătății și garantează protecția împotrivă insectelor nedorite.

Plasa antiinsecte glisanta

PLASE ANTIINSECTE TIP BALAMA

Sunt plasele clasice, montate pe balamale și cu sistem de prindere prin clipsare.

Sunt printre cele mai folosite sisteme antiinsecte de pe piață datorită raportului calitate – preț excelent. Prezintă ușurință în montaj iar întreținerea lor este extrem de ușoară putând fi scoase din balamale și introduse în casă pentru spălare.

Sunt confecționate cu profil din aluminiu în diferite culori (alb, maro, gri antracit, imitație lemn) iar sita este din fibră de sticlă.

PLASE ANTIINSECTE TIP RULOU

Reprezintă un sistem mai nou pe piață pentru protejarea încăperilor împotrivă insectelor.

Plasele tip rulou prezintă o casetă în partea de sus în care se strânge plasa, care se montează pe tâmplărie iar în laterale au ghidaje de culisare.

Acționarea este pe baza unui arc pretensionat iar deschiderea / închiderea plasei se face cu ajutorul profilului de tragere pe care sunt montate mânere și un șnur pentru facilitarea tragerii.

Caseta, ghidajele și profilul de închidere este din aluminiu în diferite culori (alb, maro, gri antracit, imitație lemn) iar sita este din fibră de sticlă.

Închiderea se face prin îmbinarea profilului de închidere de la baza sitei cu cel montat în partea de jos a tâmplăriei iar ghidajele sunt prevăzute cu perii pentru etanșare. Pentru fixarea plasei în poziția închis, plasa este prevăzută în partea inferioare cu un profil cu cioc care asigură o închidere perfectă.

PLASE ANTIINSECTE TIP PLISSE

Reprezintă cel mai nou produs în domeniul de protecție antiinsecte.

Au un sistem simplu de culisare, fără mecanisme pretensionate iar sita în sine prezintă un model plisat, tip armonică.

Sunt mai fiabile și mai ușor de utilizat față de precedentele lor de aceea câștigă teren considerabil. Se pot utiliza atât în spații de birouri cât și în intimitatea propriei locuințe.

Plasele tip plisse vin ca o soluție la închiderea spatilor mari de acces unde plasele tip rulou nu se puteau monta datorită dimensiunilor mari. Sunt recomandate în special ușilor de acces în terase sau balcoane.

Profilul este din aluminiu în diferite culori (alb, maro, gri antracit, imitație lemn) iar sita este din fibră de sticlă.

PLASE DE ȚÂNȚARI GLISANTE (CULISANTE)

Produs nou, modern, ușor de manevrat, rezistent și durabil.

Sunt montate frecvent la :

Plasele de țânțari glisante au un sistem de rulare pe baza de role.

Închiderea este ermetică (dacă T-ul din dreptul uși este perfect drept și nu este ondulat), tocul plasei este prevăzut cu o perie de etanșare pe toată suprafața.

Profilul plaselor glisante este din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic. Culorile profilelor pot fi standard (alb, maro, gri antracit) sau vopsite în alte nuanțe RAL asortate tâmplăriei. Lățimea profilului este de 60 mm și grosimea de 10 mm.

Sita plaselor glisante este fabricată din fibră de carbon și sticlă și tratată ignifug, fiind rezistentă la deteriorare.

Aceste plase pot fi executate într-un singur canat sau în două canate (stânga – dreapta).

Întreținerea lor este foarte ușoară prin aspirarea profilelor și ștergerea sitelor cu o cârpa umedă.

Solicită ofertă