Rolete textile

O ALTERNATIVĂ MAI MODERNĂ O REPREZINTĂ ROLETELE TEXTILE

Acestea pot fi utilizate cu succes atât pentru locuințe cât și pentru spații de birouri. Dau o notă elegantă dar și protejează cu succes împotriva razelor solare și oferă discreția dorita.

Alegând din diferitele culori și modele ale roletelor textile, putem personaliza cu stil fiecare încăpere în parte.

Materialele pot fi simple, uni sau cu diferite modele. Totodată gradul de opacitate diferă – se poate opta pentru materiale semiopace sau opace 100%.

Cel mai inedit material îl reprezintă cel din gama Day and Night (zi – noapte sau zebre). Așa cum se vede în poze, acest material are fășii opace alternate cu fășii transparente. La aceaste rolete pânza este dublată, desfasurandu-se în doua fășii, ușurând astfel reglarea luminii prin suprapunerea celor două fășii.

ROLETE TEXTILE STANDARD

Cele mai simple rolete utilizate pentru decorarea spațiilor interioare.

Aceste rolete prezintă un ax în partea de sus pe care se înfășoară materialul textil. Sunt acționate cu un mecanism cu lanț. Pentru a evita desfășurarea totală a materialului de pe ax și riscând să se dezlipească de pe ax, se utilizează doi opritori pe lanțul de acționare – unul pe sensul de urcare și unul pe sensul de coborâre.

Roletele standard se pot monta atât pe tâmplărie cât și pe perete sau tavan.

Mecanismele de prindere și lanțul de acționare pot veni în două culori – alb sau maro.

La aceste rolete există variante opționale pentru fixarea lor în cazul geamurilor oscilobatante – fixare cu magnet pe contragreutate, fixare cu ghidaj pe sfori laterale sau chiar aplicare ghidajelor laterale tip „C”.

Rolete textile standard

ROLETE TEXTILE CU CASETĂ ȘI GHIDAJ

Roletele cu casetă și ghidaj au un aspect modern, aducând un plus de eleganță și stil locuinței dumneavoastră.

Caseta acestor rolete ascunde axul pe care rulează materialul. Materialul textil se strânge în această casetă, fiind astfel mai protejat.

Casetele și ghidajele vin în nuanțe standard de alb sau maro sau în culori care imită lemnul – nuc, mahon, stejar auriu sau venghe pentru a completa perfect aspectul ferestrelor dvs. Capacele laterale și lanțul de acționare pot fi albe sau maro. În cazul casetelor imitație de lemn, lanțul și capacele laterale vor fi maro.

Roletele cu casetă și ghidaj se montează exclusiv pe tâmplărie. Caseta va fi montată deasupra sticlei iar ghidajele în lateralele sticlei. Pânza culisează în interiorul baghetelor.

La fel ca roletele standard și cele cu casetă și ghidaje sunt acționate cu un mecanism cu lanț. Pentru a evita desfășurarea totală a materialului de pe ax și riscând să se dezlipească de pe ax, se utilizează doi opritori pe lanțul de acționare – unul pe sensul de urcare și unul pe sensul de coborâre.

ROLETE TEXTILE CU CASETĂ PREMIUM ȘI ARC

Sunt foarte asemănătoare cu roletele cu casetă și ghidaj. Diferența constă în înlocuirea acționarii cu lanț cu acționarea cu arc pretensionat iar ghidajele laterale nu sunt plane ci în formă de „C”.

Datorită ghidajele, nu mai sunt condiționate de aplicarea pe baghetele tâmplăriei ci pot fi montate chiar și pe perete.

Aceste rolete prezintă avantajul montării pe plan inclinat, materialul rămânând întins și putând fi oprite în orice poziție dorită, chiar și la mijlocul ferestrei.

Sunt recomandate în special ferestrelor de mansardă care nu sunt Velux originale.

ROLETE TEXTILE VELUX

Sunt rolete special executate pentru ferestre de mansardă originale Velux.

Sunt asemănătoare cu roletele cu casetă și cele cu arc.

Acționarea lor este pe baza unui arc pretensionat. Asemenea roletelor premium cu arc și acestea pot fi oprite în orice poziție dorită.

Acționarea se face manual trăgând de contragreutate în sus sau în jos. Când ați dus roleta unde doriți, blocați roleta cu ajutorul opritorilor din capetele contragreutății.

Jaluzele verticale Carina 1010

Day and night Natur

Jaluzele verticale Carina 1010

Day and night Color

Jaluzele verticale Carina 1010

Day and night Exclusiv

Jaluzele verticale Carina 1010

Exclusiv

Jaluzele verticale Carina 1010

Style

Jaluzele verticale Carina 1010

Carina

Jaluzele verticale Carina 1010

Kids

Jaluzele verticale Carina 1010

Rembrandt

Jaluzele verticale Carina 1010

Stela

Jaluzele verticale Carina 1010

Stella Color

Jaluzele verticale Carina 1010

Tropic

Jaluzele verticale Carina 1010

Style

Jaluzele verticale Carina 1010

Van Gogh

Solicită ofertă